Yleisohjeet talkoolaiselle

Yleisohjeet talkoolaisille

Talkooväen parkkipaikka on huoltoporttia vastapäätä olevalla parkkialueella tien toisella puolella.

Talkoolaisten sisäänkäynti tapahtuu huolto-ovesta. Ilmoittaudu talkootoimistoon huolto-oven läheisyydessä 10 min ennen työvuorosi alkua. Talkoolaiset saavat kulkuluvan talkoopäiväksi. Palauta kulkulupa hallista lähtiessä. Jos sairastut, ilmoita heti talkoovastaavalle Katrelle 040 5645145

Talkooruokalasta jokainen talkoolainen saa ruokalipun sekä kahvia/teetä ja pientä purtavaa koko päivän.

Muista, että edustat seuraasi koko kilpailun ajan. Tehtäväsi on palvella joukkueita ja yleisöä ystävällisesti.

Kannusta kaikkia joukkueita tasapuolisesti, oman seuran joukkueita et voi työtehtäväsi aikana ”liiallisesti hehkuttaa”. Minkään joukkueen suoritusta, pukuja, musiikkia tai tuomariston toimintaa ei tule arvostella.

Pidetään yhdessä halli siistinä. Kerää roskat käytävältä ja ilmoita talkootoimistoon mikäli huomaat epäkohtia siisteydessä. Löytötavarat viedään kisatoimistoon.

Lääkäri ja sairaanhoitaja ovat paikalla koko kisan ja harjoitusten ajan vaihtoaitiossa.

Muodostelmaluistelun kansallistensarjojen 3 kisa
«  Lokakuu   »