Kilpailukutsu

Koko kilpailukutsun latauslinkki (KLIK KLIK)

Naantalin VG-62 Taitoluistelulla on ilo kutsua STLL:n jäsenseurojen kansallisten sarjojen 3. kilpailuun valintakilpailujen perusteella paikan lunastaneet joukkueet sekä kaikki tulokas- ja noviisijoukkueet.

Ilmoittautuminen

Kilpailuun ilmoittaudutaan perjantaihin 2.3.2018 ?mennessä toimittamalla liitteenä oleva ilmoittautumislomake (tai kauden aikana aikaisemmin käyttämänne lomake) osoitteeseen: [email protected] Ilmoittautuminen on sitova. Huomioittehan, että joukkue voi ilmoittaa kilpailuun enintään 3 valmentajaa ja joukkueenjohtajan lisäksi enintään 3 huoltajaa (sisältäen mahdollisen kuvaajan).

Suunniteltu ohjelma

Suunniteltu ohjelma –lomakkeet pyydetään lähettämään perjantaihin 2.3.2018 ?mennessä osoitteella: [email protected] Pyydämme nimeämään sekä tiedostot että sähköpostit seuraavasti: sarja, seura, joukkue (esim. Tulokkaat/ VG62/Sun City Sequins). Voitte käyttää myös kauden aikana aiemmin käyttämäänne lomaketta.

Musiikki

Musiikit soitetaan tietokoneelta. Ohjelmamusiikit toimitetaan MP3-tiedostona perjantaihin 2.3.2018 mennessä osoitteeseen [email protected] Pyydämme nimeämään sekä MP3- tiedostot että sähköpostit seuraavasti: sarja, seura, joukkue (esim. Tulokkaat/VG62/Sun City Sequins). Sitoudumme hävittämään musiikkitiedostot kilpailun päätyttyä.

Varasoittimena käytämme CD-soitinta. CD-levyt (2 kpl) annetaan kilpailutoimistoon akreditoinnin yhteydessä. Kilpailumusiikin tulee olla kahdella hyvässä kunnossa olevalla levyllä joihin on merkitty joukkueen nimi ja musiikin kesto.

Ilmoittautumismaksu

- 100 € tulokkaat, noviisit, aikuiset

- 140 € minorit juniorit, seniorit, masters

- 160 € SM-noviisit hopeafinaali

Ilmoittautumismaksu maksetaan VG-62 ry Taitoluistelun tilille FI87 5284 0220 0702 76 viimeistään 9.3.2018. Viestikenttään merkitään joukkueen sekä seuran nimi.

Jälki-ilmoittautuminen ja arvonta Jälki-ilmoittautumismaksu on kaksinkertainen. Jälki-ilmoittautumisaikaa on viisi (5) vuorokautta varsinaisen ilmoittautumisen loppumisesta.

Luistelujärjestys

Luistelujärjestys arvotaan 10.3. mennessä. Aika ja paikka ilmoitetaan kilpailuvahvistuksessa. Tulokkaat arvotaan kolmeen ryhmään, joka on samalla myös tulokkaiden luistelujärjestys. Tulokkaiden arvonta ryhmiin ja luistelujärjestys suoritetaan mahdollisimman nopeasti varsinaisen ilmoittautumisajan jälkeen.

Joukkuetiedot nettisivuille

Käsiohjelmatiedot (ohjelman teema, musiikkitiedot ja luistelijoiden nimet, joukkueen keski- ikä) sekä joukkueen valokuva jpeg-muotoisena, viimeistään perjantaihin 2.3.2018 mennessä osoitteeseen [email protected] Pyydämme nimeämään sekä tiedostot että sähköpostit seuraavasti: sarja, seura, joukkue (esim. Tulokkaat/VG62/Sun City Sequins).

Joukkueruokailu

Joukkueille järjestetään joukkueruokailu Gatorade Centerillä. Ohjeet ja linkit joukkueruokailuun tulee kilpailun nettisivuille osoitteeseen http://www.jopox.fi/kolmaskisa/.

Yleisöruokailu

Yleisöruokailuun liittyvää tietoa päivitetään kilpailujen nettisivuille. Osa hallin kioskeista on tapahtuman aikana auki ja pääkatsomon päällä oleva Aura Premium Lounge tarjoilee lounasta.

Myyntipaikat ja nettisivut

Seurat voivat varata myyntipaikan itselleen veloituksetta. Paikkoja on rajoitetusti eli nopeimmat saa paikat.

Kilpailujen viralliset nettisivut ja facebook -sivut

Seuraa kisajärjestelyjen etenemistä ja tiedotusta kisasivuiltamme: http://www.jopox.fi/kolmaskisa/

ja facebook-sivuitamme: https://www.facebook.com/muodostelmaluistelukansallisetsar…/

Muuta

Valmentajille on varattu taukotila kisan ajaksi (AITIO 10)

Kilpailun järjestäjä suorittaa osan käytännön tiedotuksesta whatsappissa, jota varten pyydämme joukkuetta ilmoittautumisen yhteydessä ilmoittamaan puhelinnumeron (esim. Jojon puhelin), johon ajankohtainen tiedotus ohjataan.

Muodostelmaluistelun kansallistensarjojen 3 kisa
«  Joulukuu   »